Over Slimstock

Over Slimstock

Menu

Slimstock: marktleider in voorraadoptimalisatie

Sinds de oprichting in 1993 is Slimstock gegroeid tot Europees marktleider in voorraadoptimalisatie met meer dan 850 klanten wereldwijd. Slim4, ons complete softwarepakket voor forecasting, demand planning en voorraadbeheer, helpt onze klanten de juiste voorraad op het juiste moment op de juiste plaats te krijgen.

Praktische oplossingen & expertise
Naast software oplossingen bieden we projectmatige ondersteuning en professional services als coaching, analyse en interim-professionals. We delen onze kennis en ervaring op internationale evenementen, maar ook door middel van het aanbieden van onze eigen hbo opleidingen en trainingen. Daarnaast leiden we ambitieuze young professionals op in ons Toptalent Programma.

Het resultaat
Wij helpen onze klanten hun voorraad te verlagen en tegelijkertijd de servicegraad te verhogen. Zo stijgt de omzet, terwijl de kosten dalen. We garanderen dat de beoogde resultaten behaald worden. De investering in Slim4 wordt al  vanaf een jaar terugverdiend!

Slimstock Toptalent Programma
Heb jij grenzeloze ambitie en ben je net of bijna klaar met je master in Supply Chain Management, Operationeel Management of Econometrie? Dan ben jij de aangewezen kandidaat voor Slimstock's Toptalent Programma! In dit programma krijg je de kans om je binnen de supply chain te ontwikkelen op het gebied van consultancy, sales of development. Je krijgt uitgebreide, persoonlijke coaching en begeleiding en de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen. Na een jaar weet je precies wat je leuk vindt en wat jouw talenten zijn. Op basis van jouw passie kies je in het tweede jaar de functie die het beste bij je past. 

Meer weten over het Slimstock Toptalent Programma?
Lees hier meer

Meer weten over Slimstock?
Wij vertellen je graag meer!